Pages

Monday, November 15, 2010

12 more days to go....

lamanya tak blog ni....bole bersawang la hehehe

smpi ade org tegur nape dh lama tak update blog..sorii mmg bz lately...so many things nak kena buat....rasanya la kan selagi tak abis kenduri selagi tu benda yang nk kena beli dan buat tu tak akan abis....but at least banyak gak yang dah selesai...

12 days more to go.....tak lama lagi tu...

kad pun dah distribute, baju untuk ita pun dah cari, dokumen untuk nikah pun dah settle, jurunikah pun dah booked.....mostly apa yg dirancangkan tu seperti apa yang dirancangkan....cuma ada la beberapa dugaan or hiccups here and there....spt kena cari rumah baru, baju sanding tak siap lagi etc. ni i will story in another post..

updated checklist

1. HIV test- done
2. To complete dokumen kebenaran nikah -( pos semua dokumen kpd uncle imol by end of oct ) - done
3. To confirm brp org yg dtg ke limbang ( hashem's family & friends) by mid oct - done
4. To confirm logistic (hotel's room, transportation & flights) - done
5. Hantar baju nikah untuk jahit - done and dah siap ;)
6. Beli barang hantaran - done except for coklat and kasut utk hashem
7. Fitting baju sanding - not yet ;(
8. email cboy sample dan gambar untuk banner - done siap ambik gambar kat studio hehehhe..... banner yg dah siap ke belom, kena tanya ngan designer ( cboy)
9.capal - done


buat masa ni , tu je kut yg sy ingat...will update the checklist hopefully..;)

No comments:

Post a Comment